Miód faceliowy ma kolor jasnożółty do jasnozielonego. Ma delikatny (lekko kwaskowy) smak i zapach.
Doskonale wzmacnia organizm i wspomaga leczenie wielu chorób. Zapobiega przeziębieniom oraz stanom zapalnym górnych dróg oddechowych. Pomaga przy leczeniu astmy oskrzelowej. Wspomaga leczenie chorób układu pokarmowego: nieżyt, wrzody żołądka i dwunastnicy, problemy z trzustką, wątroba i woreczkiem żółciowym. Zaleca się jego stosowanie po ciężkim wysiłku fizycznym i intelektualnym.
Ze względu na łagodny smak i aromat znakomicie sprawdza się zamiast cukru do słodzenia wszelkich napojów i potraw.
Miód faceliowy ma kolor jasnożółty do jasnozielonego. Ma delikatny (lekko kwaskowy) smak i zapach.
Doskonale wzmacnia organizm i wspomaga leczenie wielu chorób. Zapobiega przeziębieniom oraz stanom zapalnym górnych dróg oddechowych. Pomaga przy leczeniu astmy oskrzelowej.
Miód faceliowy ma kolor jasnożółty do jasnozielonego. Ma delikatny (lekko kwaskowy) smak i zapach.
Doskonale wzmacnia organizm i wspomaga leczenie wielu chorób. Zapobiega przeziębieniom oraz stanom zapalnym górnych dróg oddechowych. Pomaga przy leczeniu astmy oskrzelowej.