Mało znany miód faceliowy
Wspomaga leczenie chorób układu pokarmowego: nieżyt, wrzody żołądka i dwunastnicy, problemy z trzustką, wątroba i woreczkiem żółciowym. Zaleca się jego stosowanie po ciężkim wysiłku fizycznym i intelektualnym.
Miód faceliowy ma kolor jasnożółty do jasnozielonego. Ma delikatny (lekko kwaskowy) smak i zapach.
Doskonale wzmacnia organizm i wspomaga leczenie wielu chorób. Zapobiega przeziębieniom oraz stanom zapalnym górnych dróg oddechowych. Pomaga przy leczeniu astmy oskrzelowej.
Wspomaga leczenie chorób układu pokarmowego: nieżyt, wrzody żołądka i dwunastnicy, problemy z trzustką, wątroba i woreczkiem żółciowym. Zaleca się jego stosowanie po ciężkim wysiłku fizycznym i intelektualnym. Ze względu na łagodny smak i aromat można go stosować zamiast cukru do słodzenia wszelkich napojów i potraw.
Przejdź do strony głównej Wróć do kategorii Aktualności - blog